Opstrengning

KK Sport & Event startede med opstrengning. Derfor er det dét produkt der er størst stolthed omkring. En god opstrening kræver dialog og forståelse. Dernæst er det godt håndværk og indlevelse. Hos KK Sport & Event er en opstrengning ikke bare en opstrengning, det er en forlængelse af dig og din ketcher! Din ketcherservice er ikke færdig før du er tilfreds.

Coaching

Der findes ikke 2 mennesker der skal coaches ens. Alle er forskellige og med forskellige ønsker. Jeg bruger mine 10 års erfaring som tenniscoach og aktiv spiller, og kombinerer det med uddannelse som underviser / instruktør. Jeg ender ud med et produkt der skal hjælpe dig med at blive en bedre spiller, træner, instruktør eller klubmedlem. Undervisningen hos mig er pædagogisk, konstant evaluerende og en smule filosofisk.

Udstyr

KK Sport & Event er midt – og Sydsjællands førende eksperter inden for udstyr til tennis og squash. Der tilbydes alt fra sko til ketchere, tøj, tasker, tilbehør mm. Mærkerne Adidas, Tecnifibre, Prince og Tretorn tennis føres og er alle mærker med høje standarder for kvalitet.